Börja i menyn...

» Startsida
» Vad är nätdating
» Skriv en bra profil
» Säkerhetstips
» Sök och hitta partner
» Datingsidor

» Tipsa dina vänner
» Lägg till i favoriter!

» Länkar
» Cookies
» Om oss
» Sitemap
 
Datingsidor

Här finns vårt arkiv över recenserade datingsajter och mötesplatser på nätet. Alla länkade sidor är manuellt granskade och godkända av oss på Dateguiden.nu. 

eDarling

En av de allra bästa sidorna för dig som letar efter seriös onlinedating. Just nu kan du registrera dig gratis och göra ett gratis personlighetstest!

Be2
Be2 är en datingsajt som fungerar som så att du börjar med att fylla i ett "vetenskapligt personlighetstest" där du får svara på massvis av frågor. Själva konceptet påminner en del om Parship, och rekommenderas varmt från vår sida. Du bör definitivt skapa en profil hos Be2 och gå igenom dina matchningar, då sidan har många medlemmar.

C-Date
C-Date är Sveriges ledande sida inom s.k. "Casual Dating" vilket betyder förutsättningslös dejting och träffar för tjejer och killar som inte är ute efter seriösa förhållanden. Som tjej får du helt gratis premiummedlemskap!

Match.com
Match är världens största datingsajt. Bara förra året hittade närmare en halv miljon medlemmar varandra här - något som verkligen bådar gott. Du kan lägga upp en liten profil gratis och börja söka efter medlemmar utan kostnad. Då du sedan bestämt vem eller vilka du vill kontakta, behöver du prenumerera på datingtjänsten mot en okej kostnad. En bra funktion är att du kan maila medlemmarna anonymt.

Allt Om Dejting
Allt Om Dejting är en bra portal om dating på internet.

Snuffisportalen Dejting
Här på portalen och startsidan Snuffisportalen finner du fler länkar till mötesplatser och datingsidor. På Snuffisportalen kan du även hitta presenter till alla hjärtans dag osv.

Bästa Erbjudandet Dejting & Samlevnad
På Bästa Erbjudandet hittar du en bunt erbjudanden relaterade till dating och samlevnad.


Klicka här för att tipsa oss om en datingsida. 

 

Läs allt om onlinedating, att datea på nätet och hitta bra datingsidor på Dateguiden.nu. Läs mer om dating på Allt Om Dejting och Snuffisportalen Dejting.

Vill du annonsera på den här sidan? Klicka här!

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2007