Börja i menyn...

» Startsida
» Vad är nätdating
» Skriv en bra profil
» Säkerhetstips
» Sök och hitta partner
» Datingsidor

» Tipsa dina vänner
» Lägg till i favoriter!

» Länkar
» Cookies
» Om oss
» Sitemap
 Andra länkar:
Köpa bostad i Stockholm
Gratis dejting
Bostadslån
Weekend till Paris

Sök och hitta partner

Hur ska man då gå tillväga för att söka och hitta en partner, man, fru, pojkvän, flickvän, tjej, kille etc på nätet? Följ bara våra steg och tips nedan så går det på nolltid! 

 • Steg 1 - registrera dig!
  Det första steget är att registrera sig på en datingsida. I vårt arkiv finns flera bra som vi har granskat och testat med information och direktlänkar.
   
 • Steg 2 - skriv en profil!
  Så fort du är registrerad, gäller det att skriva ihop en profil och lägga ut en bild eller två. Här kan du följa våra tips om hur man ska skriva en bra datingprofil för att väcka intresse hos dina besökare.
   
 • Steg 3 - sök efter en match!
  Det tredje steget är att börja leta eller söka. På vissa sidor finns ingen vidare sökfunktion, där får man istället leta i listor. Där sökfunktioner finns är det bara att börja beskriva din idealpartner.
   
 • Steg 4 - upprepa!
  Upprepa de ovanstående stegen på flera olika datingsajter för att nå ut till så många som möjligt!
 

Det finns flera olika typer av datingsiter och kontaktsidor - gratissidor och betalsidor. Ibland får man faktiskt vad man betalar för, men det är långt ifrån sant alla gånger. Gratissidorna har oftast reklam på sina sidor för att finansiera sina intäkter på så sätt istället för att ta medlemsavgifter.

Vi här på Dateguiden.nu tycker oftast att en kombination av en bunt sidor är bäst. Kanske ska man testa 1-2 gratissidor och en betalsida? Eller tvärt om? Valet är upp till dig!


Klicka här för att gå till vårt arkiv över recenserade datingsidor.  

 

Läs allt om onlinedating, att datea på nätet och hitta bra datingsidor på Dateguiden.nu. Läs mer om dating på Allt Om Dejting och Snuffisportalen Dejting.

Vill du annonsera på den här sidan? Klicka här!

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2007