Börja i menyn...

» Startsida
» Vad är nätdating
» Skriv en bra profil
» Säkerhetstips
» Sök och hitta partner
» Datingsidor

» Tipsa dina vänner
» Lägg till i favoriter!

» Länkar
» Cookies
» Om oss
» Sitemap
 
Skriv en bra profil

På alla (någorlunda stora) nätdatingsidor skriver du en profil om dig själv. Delar av profilen brukar bestå av kryssfrågor eller liknande, men den största delen brukar utgöras av en personlig presentation som du får skriva helt som du vill.

Den här presentationen brukar inte vara den lättaste att skriva - därför har vi hjälpt dig med hur man egentligen ska skriva en presentation på en datingsajt!

Kom ihåg att din profil ska reflektera dig själv helt och hållet. Att ljuga i sin presentation är helt värdelöst, för - om ni går vidare i er relation - kommer han/hon ju att upptäcka vem du egentligen är.

Så det är grundregeln, var alltid ärlig i din dateprofil!

Vi har letat igenom de största datingsidorna i Sverige efter vanliga fel som folk gör. Det är dessa fel som ligger till grund för den här listan:

 
 • Rubriken säger allt
  Detta är egentligen precis samma regel som för alla texter, rubriken ska säga allt. Den behöver inte vara helt unik eller uppseendeväckande, men det är aldrig en nackdel om den skulle sticka ut lite.
   

 • Håll dig kort och koncis  
  På en community (nätdatingsite) med hundra tusentals medlemmar, är det tyvärr så att de flesta inte orkar läsa långa essäer om vem du är. Håll dig därför kort och koncis, och kom ihåg att det är ingen idé att avslöja precis allt om dig själv i presentationen!
   

 • Var positiv och klaga inte
  Försök alltid att skriva så positivt som möjligt. Att klaga eller gnälla på tillvaron gör ingen attraherad av dig på ett ögonblick - vilket är precis vad man vill att en datingprofil ska göra.
   

 • Var tydlig och berätta viktiga saker om dig själv
  Om du är ute efter vänskap, skriv då det. Om du är ute efter en seriös relation, skriv då det. Det är viktigt att man aldrig vilseleder besökaren.
   

 • Granska texten
  Titta alltid igenom texten efter små stavfel, konstiga eller ofullständiga meningar, och dylika grammatiska konstigheter.
   

 • Bilder
  Kom ihåg att alltid lägga upp minst en bild! En bild säger ju trots allt alltid mer än 1000 ord!

Klicka här för att gå till vårt arkiv över recenserade datingsidor!  
 

Läs allt om onlinedating, att datea på nätet och hitta bra datingsidor på Dateguiden.nu. Läs mer om dating på Allt Om Dejting och Snuffisportalen Dejting.

Vill du annonsera på den här sidan? Klicka här!

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2007